Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm verişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nokta da, kaliteli bir yangın kapısının elan şiddetli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yarar fiyatlarla malik olgunlaşmak bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. yangın kapısı (Source - wikipedia)

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page